Tervetuloa!

Olet saapunut Naprapaatti Tiina Kujalan sivustolle. Sivustolta voit varata ajan ja tutustua naprapatiaan.

Koulukadun fysioterapia

 

    Ajanvaraus

Voit varata ajan numerosta: 044 988 5484
tai sähköpostilla osoitteesta: tiina[a]naprapaattiina.fi
tai suoraan oheisesta ajanvarausjärjestelmästä

nuoli2

Huom! Vahvistussähköposti ei aina lähde Hotmailin osoitteisiin, siitä huolimatta varaus on tullut perille jos varattu aika muuttuu kalenterissa harmaaksi. Laitathan viestiä jos jäät epäilemään aikaasi!

Kalenteri ajalle toukokuu 2024

Klikkaa vapaata aikaa varataksesi ajan.
 
matiketopelasu
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
matiketopelasu
Vapaa   Varattu   Ei saatavilla  

Ole hyvä ja tarkista varauksen tiedot alta ja vahvista varaus:

Yhteystiedot

Naprapaatti Tiina Kujala

044 988 5484
tiina@naprapaattiina.fi
facebookpieni

Koulukadun Fysioterapeutit
Koulukatu 22 B  3. krs
60100 Seinäjoki

 

logo

Naprapatia

Naprapaatti on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja -toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut manuaalisen lääketieteen asiantuntija. Naprapatia ja sen hoitomuodot perustuvat näyttöön perustuvaan lääketieteeseen (EBM). Naprapaatin käyttämiä hoitomuotoja ovat esimerkiksi pehmytkudoskäsittelyt, nivelten mobilisaatio, manipulaatio, fysikaaliset hoidot, joihin kuuluvat esimerkiksi TENS sähköhoito ja lämpöhoidot. Lisäksi käytössä on myös dry needling, eli kuivaneulaus, jossa käsitellään pehmytkudoksissa olevia triggerpisteitä akupunktioneuloilla.

Parhaat hoitotulokset saadaan, kun naprapaatin tekemä passiivinen hoito yhdistetään asiakkaan omaan, naprapaatin ohjaamaan, aktiiviseen harjoitteluun. Jokainen hoitokerta alkaa anamneesilla, eli esitietojen ja sairaushistorian keräämisellä, sekä toiminnallisella tutkimisella. Hoidon tavoitteina ovat kivun lievittäminen, liikkuvuuden parantaminen ja toimintakyvyn kohottaminen tai ylläpito. Naprapaatin vastaanotolle voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Koulutus

Naprapaatti on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteröimä nimikesuojattu ammattihenkilö, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon joko Suomessa, Ruotsissa tai Yhdysvalloissa.

Oman koulutukseni olen saanut ammattikorkeakoulussa Suomessa, jossa koulutus järjestetään ainoastaan Kotkassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja opintojen laajuus on 240 opintopistettä. Koulutus kestää 4 vuotta ja ammattinimikkeeni on Naprapaatti AMK.

Ennen naprapaatin koulutusta suoritin Kuortaneen urheiluopistolla urheiluhierojakurssin ja näyttötutkinnon koulutetuksi hierojaksi. Töiden ohessa kävin valmentajan ammattitutkinnon (VAT).